www.dalabelos.gr www.dalabelos.gr/gr www.dalabelos.gr/de www.dalabelos.gr/fr
Online Κρατήσεις
Το Αγρόκτημα

Σο αγρόκτημα Ντααλμπέλος όπου κυριαρχούν οι ελαιώνες, ένα μεγάλο αμπέλι, ένας πορτοκαλεώνας όπως και πολλά οπωροφόρα δέντρα συκιές, μουριές, ροδιές, αμυγδαλιές, καρυδιές, κυδωνιές άγρια δένδρα και βότανα εξασφαλίζουν την επιθυμητή βιοποικιλότητα. Λαχανόκηποι διάσπαρτοι σε διαφορετικά επίπεδα του εδάφους παρέχουν όλες τις εποχές του χρόνου φρέσκα λαχανικά στο σπίτι και στο εστιατόριο.

Ένας μεγάλος αριθμός από πουλερικά-κότες, πάπιες, διάνοι, παγώνια- περιφέρονται στον πορτοκαλεώνα. Κουνέλια και μερικές κατσίκες συμπληρώνουν την φάρμα των ζώων καθώς και ένα γέρικο γαϊδούρι, ένα νεαρό άλογο και ένα σκυλάκι.

Ο επισκέπτης του αγροκτήματος μπορεί να περπατήσει ελεύθερα στον κήπο, να μαζέψει λαχανικά, φρούτα και βότανα, να μελετήσει τα λουλούδια, τα πουλιά και τα ζώα της φάρμας, μπορεί να συμμετέχει στις καθημερινές δραστηριότητες (άρμεγμα αιγών, διατροφή των κουνελιών και πουλερικών, μάζεμα των αυγών κλπ..) ή να καθίσει στη σκιά ενός δέντρου να διαβάσει, να ονειρευτεί.


Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Κοινωνία της Πληροφορίας’.